Banner JFAD

Videowalls

Videowalls : je kan er niet omheen!

De populariteit van videowalls is de laatste jaren enorm toegenomen. Er is dan ook bijna geen spectaculairdere manier om uw boodschap helder en duidelijk te verkondigen. Met zo’n imposante videowall trekt u de aandacht van iedereen in uw omgeving. Bovendien houden bewegende beelden de kijker langer vast. Dat maakt een videowall van onschatbare waarde.
Nu het kopen of huren van een videowall in deze tijd veel acceptabeler is geworden en dus niet alleen meer is weggelegd voor de groten onder ons, maken steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen dan ook dankbaar gebruik van deze nieuwe ontwikkeling.
Wij van Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. weten alles van videowalls. Wij lichten de talloze mogelijkheden graag aan u toe.

Videowalls voor scholing en veiligheid

Een videowall kan ook op hele andere vlakken een belangrijke rol spelen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan simulatieprojecten. Zo hebben wij voor diverse Scheepvaart en Transport Colleges simulatoren gebouwd die een waardevolle, onmisbare taak spelen in de opleiding van onze toekomstige schippers. Inmiddels hebben wij deze simulatoren voor de scheepvaart ook mogen bouwen voor STC’s in Zuid-Afrika, Oman, Zuid-Korea en Vietnam.
Voor de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, dé wettelijk aangewezen hulpverleningsorganisatie op het terrein van brandweer, volksgezondheid en rampen, hebben wij 5 XVR-simulatoren geplaatst. Ook hebben wij simulatoren geleverd voor de opleiding van politie, brandweer en de GGD.
Een bijzonder interessant project was de inrichting van een commandowagen van de Politie Gelderland-Midden. U kunt hier alles over lezen in ons portfolio.
Onze klanten eisen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap en krijgen dat bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. En daar zijn wij trots op!

De techniek achter een videowall

Foxmatrix JFAD

Wij houden van innovatie en volgen de otwikkelingen op de voet. Bij Faas Audioviduele Dienstverlening B.V. krijgt u het beste met de nieuwste technieken. Onze Led-schermen kunnen van de hoogste kwaliteit zijn, zodat u gegarandeerd bent van exacte kleuren die op elk scherm identiek worden weergegeven. De randen tussen de beeldschermen zijn zo smal dat ze nauwelijks meer waarneembaar zijn. Bovendien wordt de kwaliteit van het beeld niet beinvloed door lichtinval, dus is een videowall vrijwel overal te plaatsen.
Wij plaatsen walls vanaf 4 schermen tot tientallen schermen. De techniek die hiervoor nodig is hebben wij standaard in huis. Hiervoor gebruiken wij glasvezelverbindingen die garant staan voor de beste beeld- en geluidskwaliteit. Modulaire glasvezel matrix switchers maken het o.a. ook mogelijk schermen afzonderlijk te bedienen en werken op langere afstanden.

Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. bouwt ook voor u een videowall op maat. Bent u geinteresseerd in het kopen of huren van zo’n eye-catcher, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Bel ons gerust voor een afspraak!

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579