Banner JFAD

Narrowcasting software van TiC

Narrowcasting JFAD

Communiceren met uw doelgroep, waar en wanneer u maar wilt; dat is narrowcasting. Middels al dan niet eigen beeldschermen verstrekt u informatie over aanbiedingen, vacatures, het lokale nieuws en het weer, social media berichten, nieuwe producten en ga zo maar door.
Faas Audiovisuele Dienstverlening werkt samen met onder andere TiC Narrow Casting als het gaat om de software die er nodig is om uw boodschap digitaal te verspreiden. TiC staat voor Total Information Control. U kunt deze software binnen uw eigen netwerkomgeving (TiC Lokaal) als extern gehost (TiC Online) laten draaien.

TiC Narrow Casting staat voor eenvoud en flexibiliteit

TiC is van mening dat iedereen met hun narrowcasting software om moet kunnen gaan. Daarom hebben zij uitermate eenvoudige software ontwikkeld die bovendien flexibel is in te zetten op verschillende manieren, op verschillende plaatsen én door verschillende mensen. Zo kunnen er bijvoorbeeld verschillende rechten per gebruiker worden vastgesteld.
De casting manager vormt het hart van de software. Hier plant u welke content op welke player wordt afgespeeld. U kunt de content ‘live’ beheren, maar ook content in de toekomst plannen. De players blijven uw boodschap gewoon afspelen, zelfs als het netwerk zou uitvallen.
TiC werkt met vaste templates zodat u uw content op een mooie en overzichtelijke manier kunt vertonen. Wilt u uw eigen vormgeving hanteren, dan kan dat met de template creator. Hiermee kunt u naadloos uw eigen huisstijl, zoals uw logo, kleurgebruik en lettertypes integreren in de templates.

Narrowcasting JFAD

Faas Audiovisuele Dienstverlening is dealer van TiC

Narrowcasting JFAD

In onze dienstverlening speelt narrowcasting een belangrijke rol. Het is hét communicatiemiddel voor nu en in de toekomst. Wij leveren aan zowel bedrijven als non-profit organisaties, maar ook aan bijvoorbeeld sportverenigingen. Onze klanten waarderen deze verfrissende manier van communiceren met hun doelgroep, waar deze zich ook bevindt.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van narrowcasting, de hardware en de software, dan bent u hier op het juiste adres. Bel met Jeroen Faas op telefoon 06-51124579 of stuur hem een mail via j.faas@jfad.nl.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579