Banner JFAD

Narrowcasting software van LeftClick

Narrowcasting JFAD

Narrowcasting is een fantastisch middel om met uw doelgroep te communiceren wanneer en waar u maar wilt. Naast digitale schermen heeft u software nodig om ervoor te zorgen dat uw informatie of reclameboodschap op de door u gewenste wijze wordt vertoond.
Faas Audiovisuele Dienstverlening werkt op dit vlak samen met LeftClick. Zij hebben bijzonder toegankelijke en innovatieve software ontwikkeld onder de naam ‘Roomguide’. Via hun portal kunt u waar en wanneer u maar wilt via uw pc, laptop, tablet en zelfs via uw smartphone content op de schermen aanpassen, gegevens delen en werken vanuit uw eigen IT-omgeving.

Uw informatievoorziening tot in de puntjes geregeld

Roomguide is uitermate gebruiksvriendelijke narrowcasting software. U voorziet uw doelgroep snel van de juiste informatie via een internet of wifi aansluiting. U kunt de content onafhankelijk van de locatie van de beeldschermen wijzigen, afzonderlijk per scherm of alle schermen tegelijkertijd, waar ook ter wereld. Hierdoor kunt u uw boodschap efficiënter inzetten.
Door de snelheid van het systeem kunt u actuele informatie delen met reizigers, intern communiceren met uw medewerkers, informatie over bewegwijzering delen of bijvoorbeeld Roomguide inzetten bij het optimaliseren van de bezettingsgraad van ruimtes. Met deze snelle, efficiënte manier van communiceren maakt u vrienden én bespaart u op bedrijfskosten.
Het webbased systeem is naadloos te integreren met Windows, OS X, Ubuntu/Linux of Citrix.

Narrowcasting JFAD

Faas Audiovisuele Dienstverlening en informatiebeveiliging

Narrowcasting JFAD

Wij zijn als specialist in audiovisuele middelen bijzonder gefocust op veiligheid. Dit geldt zeker ook voor de bescherming van uw kostbare gegevens. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle modules van Roomguide een ISO en NEN-certificaat informatiebeveiliging hebben.

Als dealer van LeftClick bieden wij zowel plug&play als maatwerk modules. Wilt u meer informatie over Roomguide, bel dan met Jeroen Faas op telefoon 06-511123479 of stuur een mail naar j.faas@jfad.nl.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button