Banner JFAD

Verkoop

Naar welke audiovisuele middelen bent u op zoek?

Altijd de nieuwste technologie

Foxmatrix JFAD

Wij leven in een tijd dat technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Audiovisuele techniek en ICT infrastructuren sluiten steeds meer op elkaar aan. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet.
Wij weten uit ervaring dat onze relaties kijken naar de toepasbaarheid en mogelijkheden van een audiovisueel middel. En wij begrijpen als geen ander dat de techniek erachter minder belangrijk voor u is.
En daar zit nu de kracht van Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V.;  doordat wij op de hoogte zijn van de laatste voortgang in technologie kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo zorgen wij er samen voor dat uw apparatuur nauw aansluit op uw doel.

De meerwaarde van Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V.

Wanneer u overweegt een audiovisueel middel aan te schaffen, dan denken wij graag met u mee. Wij inventariseren uw wensen en eisen en vertalen deze naar een passende oplossing. Hierbij kijken wij ook naar mogelijkheden waaraan u zelf misschien nog niet heeft gedacht, zoals integratie met ICT. Zo beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur en zorgen wij voor de techniek erachter.
Onze service hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Wij zorgen voor perfect geinstalleerde apparatuur en zorgen ook dat deze probleemloos blijft werken door jaarlijks onderhoud uit te voeren. Onze relaties zijn uitermate tevreden en daar zijn wij trots op!

Verkoop JFAD

Kennis voor een scherpe prijs

Verkoop JFAD

Succesvolle projecten hebben geleid tot dienstverlening buiten onze grenzen. De betrouwbaarheid van de door ons geleverde audiovisuele middelen heeft zich inmiddels ook bewezen in o.a. Vietnam en Zuid-Afrika. Onze  expertise op het vlak van audiovisuele middelen wordt ook daar zeer gewaardeerd.
Desondanks blijven wij stevig met beide benen op de grond staan. Of het nu gaat om de aanschaf van een beamer of de inrichting van een commandocentrum; onze kennis is voor iedereen beschikbaar en betaalbaar. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Westervoort om u te adviseren.

Naar welke audiovisuele middelen bent u op zoek?

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579