Banner JFAD

Verhuur

Een tijdelijke oplossing is zo geregeld

Bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. hebben wij een ruim aanbod aan audiovisuele middelen die u voor uw bijeenkomst of feest kunt huren. Soms is aanschaf van bepaalde apparatuur niet haalbaar of heeft u deze slechts eenmalig nodig. Dan is huren een prima oplossing.
Zo verhuren wij bijvoorbeeld regelmatig videowalls voor evenement of beurzen. Het huren van deze eye-catcher is absoluut de moeite waard; u brengt uw boodschap hiermee op een spectaculaire manier onder de aandacht bij een groot publiek. Een ander voordeel is dat u hiervoor nauwelijks wat hoeft te regelen; wij bouwen de wall op, zorgen voor de hardware en software en een technisch probleemloze werking. Na uw evenement zorgen wij ervoor dat de videowall geruisloos wordt afgebouwd.

Ondersteuning bij gebruik

Het gebruik van audiovisuele middelen vraagt soms om begeleiding. Denkt u hierbij aan een geluidsinstallatie bij vergaderingen of een belangrijk symposium. Een goede werking is van cruciaal belang voor het slagen van uw evenement. Bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. is uw belang ons belang. Daarom zijn wij op elke situatie voorbereid en staan onze AV-technici u op de achtergrond bij.
De keuze van de apparatuur is ook essentieel. Welke apparatuur u nodig heeft wordt uiteraard eerst nauwkeurig onderzocht. Optimaal gebruik, optimaal bereik en optimaal gemak, dat is wat u van ons kunt verwachten bij de huur van onze audiovisuele apparatuur.

Verhuur JFAD

De voordelen op een rij

Verhuur JFAD

Het huren van audiovisuele middelen heeft soms de voorkeur ten opzichte van het aanschaffen. Zelfs als u enkele malen per jaar apparatuur nodig heeft, kan de huur ervan nog steeds gunstiger zijn.
Zo heeft u geen omkijken naar de werking van de apparatuur; onze middelen zijn  perfect onderhouden. Heeft u de apparatuur op verschillende locaties nodig, dan heeft u geen omkijken naar vervoer en installatie. Onze technici plaatsen de apparatuur en regelen deze in zodat u er direct en zonder problemen gebruik van kunt maken.

Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. heeft een ruim aanbod aan audiovisuele middelen voor verhuur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.