Banner JFAD

Beveiligingscamera’s

Beveiligings
camera’s

De nieuwste generatie beveiligingscamera’s

Vergeet beveiligingscamera´s met infrarood. De gloednieuwe serie beveiligingscamera´s met Hikvision ColorVu Technology nemen dag én nacht duidelijke bewakingsbeelden op in kleur. Dit betekent dat mensen, voorwerpen en voertuigen veel beter geïdentificeerd kunnen worden. Hierdoor maken inbrekers en dieven geen kans meer om ongezien weg te komen.

Wat maakt deze nieuwe bewakingscamera voor binnen en buiten zo speciaal?

  • High-performance f/1.0 Super Aperture lenzen verzamelen 4 keer meer licht voor heldere beelden, zodat het beeldmateriaal veel scherper is dan bij een infrarood camera en jij mensen beter kunt herkennen om ze goed te kunnen identificeren.
  • Het omgevingsvriendelijk en natuurlijk aanvullend licht van de camera zorgt ervoor dat jouw bezoekers zich veiliger voelen op extreem donkere plekken en jij belangrijke details duidelijk kunt zien terwijl u op afstand toezicht houdt.
  • Geavanceerde sensoren verbeteren aanzienlijk het gebruik van beschikbaar licht, waardoor u niet hoeft te investeren in extra buitenverlichting.
  • Zelfaanpassend 3D Digital Noise Reduction op ISP verwijdert eventuele signaalstoringen en garandeert de kwaliteit van bewegend beeld, waardoor u zelfs nog het nummerbord van een voorbijrijdende auto kunt lezen.
  • Met de instelling van een Line Crossing Event voorkomt u dat de camera met automatische Motion Detection niet aangaat als er vliegende insecten langskomen, wat betekent dat de kans op vals alarm sterk gereduceerd wordt en u niet steeds hoeft te kijken naar beelden waarop niks bijzonders gebeurt.
  • Full-time color maakt het mogelijk dat u zelfs midden in de nacht scherpe beelden met levendige kleuren opneemt met de camera, zodat u bewijsmateriaal hebt dat daadwerkelijk kan leiden tot de vervolging van een verdachte.

 

Inbrekers en dieven denken twee keer na als ze deze nieuwe beveiligingscamera zien hangen. Beperk het risico dat u loopt als u in de avond overwerkt op kantoor of in de nacht materialen moet halen uit de opslag. Bescherm uw zakelijke eigendommen, uw medewerkers en uzelf met de beste beveiligingscamera voor buiten.

Ervaar een verschil van dag en nacht

Diverse klanten hebben inmiddels al gevraagd om hun verouderde beveiligingscamera´s te laten vervangen door de Hikvision ColorVu Technology beveiligingscamera´s. Kijk eens, het is een verschil van dag en nacht!

Het beeld van een Hikvision bewakingscamera set voor buiten in de nacht.
Het beeld van de Hikvision bewakingscamera set voor buiten overdag.

Hoe kunt u een beveiligingscamera set installeren?

FAAS Audiovisuele Dienstverlening BV maakt het op innovatieve mogelijk om audiovisuele middelen op een professionele manier te beleven. Voor elke op maat gemaakte oplossing werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten en betrouwbare A-merken. Onze installateurs zorgen voor de juiste installatie. Dit heeft in combinatie met flexibiliteit en high-service level ervoor gezorgd dat wij in korte tijd een solide internationale reputatie hebben opgebouwd.

 

100% tevredenheidsgarantie

Hikvision ColorVu bewakingscamera´s hebben een garantie van 3 jaar. Niet goed? Geld terug! Daar doen we niet moeilijk over.

Veelgestelde vragen

Waar mag u een beveiligingscamera ophangen of plaatsen?

Het filmen van uw eigen terrein en bezittingen met een beveiligingscamera is altijd toegestaan. Als u een stuk(je) openbare ruimte filmt terwijl u de beveiligingscamera op uw eigen tuin en auto heeft gericht, is dat geen probleem. Het is wel belangrijk dat u de privacy respecteert als u ook noodzakelijkerwijs (een deel van) het huis of de tuin van de buren vastlegt. Laat de beveiligingscamera dus alleen beelden van het deel vastleggen dat nodig is om uw huis te beveiligen. Als u niet kunt voorkomen dat een deel van de openbare weg, het huis of de tuin van uw buren in beeld komt, moet u ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk de privacy van uw buren waarborgt. Daarnaast bent u verplicht aan de omgeving duidelijk te maken dat er een beveiligingscamera hangt. Een waarschuwingsbord is al voldoende.

Welke beveiligingscamera is het beste voor buiten?

Elke beveiligingscamera met Hikvision ColorVu Technology is waterdicht zodat u geen last hebt van storingen of slijtage door een flinke regenbui of hevige wind. Het design is strak en vandaalbestendig, gebruikmakend van hoogwaardige materialen zodat deze camera jarenlang uw eigendommen kan bewaken. Wilt u meer weten over de verschillende modellen en specificaties? Download dan deze brochure van Hikvision.

Wat kost een beveiligingscamera?

De Hikvision ColorVu Technology beveiligingscamera´s zijn in diverse modellen beschikbaar. FAAS Audiovisuele Dienstverlening BV geeft deskundig advies zodat u zeker de juiste keuze maakt. Vraag ons deskundige advies voor de beste oplossing op maat en ontvang geheel vrijblijvend een offerte inclusief installatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent, hoeft u niets zelf te doen en heeft u alle tijd beschikbaar voor uw onderneming.

Probeer de beste bewakingscamera set voor dag en nacht nu uit

Wij moeten er niet aan denken dat onze bedrijfsauto wordt gejat! Laat staan dat er iemand in onze showroom zijn slag slaat. Maakt u zich ook zorgen over diefstal? Bel ons dan om een afspraak te maken! Want wij hebben deze beveiligingscamera geïnstalleerd aan onze buitenmuur. Zo kunnen wij de toegang tot ons pand perfect in de gaten kunnen houden. Er is dus niemand die ongezien bij ons wegkomt. Kom snel langs en beoordeel zelf de beeldkwaliteit van de Hikvision ColorVu Technology bewakingscamera.

 

Wedden dat u net zo enthousiast wordt als wij?

 

Bel ons om een afspraak te maken voor deskundig advies op maat. U krijgt antwoord op al uw vragen. Onze installateurs staan voor u klaar!

 

Niet goed, geld terug!

 

Klik hier om te bellen voor een afspraak

 

P.S. Laten we eerlijk zijn, als uw bewakingssysteem aan vervanging toe is, dan is het slim om daar snel wat aan te doen. Zeker nu het zo moeilijk blijkt om daders te pakken te identificeren en vervolgen. Kom dus snel in actie als u de kans op diefstal en inbraak wilt minimaliseren, schade wilt beperken en uw beveiliging wilt optimaliseren. Zorg ervoor dat inbrekers, insluipers en vandalen er gekleurd opstaan, zelfs al is het pikkedonker!

hikvision
HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579