Banner JFAD

Educatie

De rol van audiovisuele middelen bij educatie

Audiovisuele technieken worden breed ingezet in het onderwijs. Van basisschool tot universiteit; er wordt dankbaar gebruik gemaakt van audiovisuele apparatuur. Het heeft vele voordelen voor docenten en maakt het klaslokaal voor de leerlingen een stuk interessanter.
Wij bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. weten wat er op dit vlak speelt in het onderwijs, waar de behoeftes liggen en wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben kennis en ervaring in het vertalen van uw vraag naar een passend concept, of het nu gaat om de plaatsing van een smartboard of de inrichting van complete collegezalen.
Voor educatieve instellingen hebben wij met onze leveranciers speciale afspraken gemaakt waar u zeker van kunt profiteren.

Van projectiescherm tot simulator

Zoals u onder het menu “verkoop”kunt lezen, zijn wij erop ingesteld dat wij aan elke vraag vanuit het onderwijs kunnen voldoen. Misschien zonder dat het direct in het oog springt worden er bij  onderwijsinstellingen meer dan gebruikelijk is, audiovisuele systemen toegepast. Niet alleen de interactieve schermen, zoals de digiborden en de touchscreens veroveren de klaslokalen (zie ons menu smartboard), maar ook bijvoorbeeld een omroepsysteem of geluidsinstallatie is op elke school wel aanwezig. Bij Faas Audiovisuele Dienstverlening vindt u al uw wensen op AV-gebied onder één dak.
Educatie vraagt soms ook om maatwerk. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de simulatoren die wij gebouwd hebben voor verschillende Scheepvaart en Transport Collega’s in Nederland. Onlangs nog heeft Koningin Maxima één van deze door ons ingerichte simulatorruimtes officieel geopend. Het is dan ook een huzarenstukje wat de aandacht trok van vele collega’s in binnen- en buitenland. Zo hebben wij inmiddels in Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Oman en Vietnam simulatoren mogen bouwen voor STC’s.

Educatie JFAD

De betrouwbaarheid van onze producten

Educatie JFAD

Audiovisuele middelen spelen tegenwoordig een grote rol in het onderwijs. Daarom wilt u vanzelfsprekend dat uw apparatuur altijd werkt. En dat willen wij ook. Daarom werken wij uitsluitend met de beste merken en nemen met ‘wat minder’ geen genoegen. Onze AV-technici zorgen voor installatie en een probleemloos gebruik van de middelen. Ook het jaarlijks onderhoud is van belang. Hiermee verlengt u de levensduur van uw systemen en voorkomt u storingen.

Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. adviseert u graag bij het aanschaffen of huren van professionele audiovisuele systemen. Of het nu gaat om een beamer of hoogtechnologische apparatuur; bij ons krijgt uw vraag de aandacht die het verdient.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579