Banner JFAD

Smartboard

De mogelijkheden van een smartboard versus een touchscreen.

Smartboard JFAD

Een smartboard, ook wel digibord genoemd, ziet eruit als een whiteboard. Je kan erop schrijven en je tekst ook weer wissen, maar je kan de tekst ook opslaan. Dit is één van de unieke kenmerken van een smartboard.
Een smartboard is aangesloten op een pc en een beamer. Op de pc staat software die het bord aanstuurt en het mogelijk maakt filmpjes en bijvoorbeeld websites te vertonen. De beamer is de lichtbron die ervoor zorgt dat deze informatie op het scherm verschijnt.
Onder ons menu “beamers” leest u alles over de nieuwe generatie lamploze beamers.

Touchscreen

De touchscreen is de opvolger van een smartboard.  Voor een touchscreen is een beamer overbodig; de lichtbron zit in het scherm zelf. Naast alle mogelijkheden die een smartboard biedt, heeft een touchscreen nog een extra interactieve mogelijkheid. Deze borden zijn uitgevoerd met pen- en vingerherkenning en kunnen door meerdere gebruikers tegelijkertijd worden gebruikt.

Een groot voordeel van deze interactieve borden is, dat de aandacht van de leerlingen langer wordt vastgehouden en de mogelijkheden leren veel leuker maakt.

Smartboard JFAD

Het plaatsen van een smartboard of touchscreen

Smartboard JFAD

De borden kunnen aan de wand worden bevestigd of op een verrijdbaar frame, al dan niet elektrisch in hoogte verstelbaar.

Wij beschikken bij Faas Audiovisuele Dienstverlening over een team vakmensen dat alles weet van deze borden, beamers en de software. Zij zorgen ervoor dat uw bord en (eventueel) de beamer worden geïnstalleerd en de software probleemloos werkt. Een training om de mogelijkheden van de software optimaal te kunnen benutten kan ook door ons worden verzorgd.

Wij werken bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. uitsluitend met de beste merken. Koopt of huurt u bij ons een smartboard of touchscreen, dan staan wij garant voor een probleemloos gebruik. Ook kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579