Banner JFAD

Beamers

De nieuwste generatie beamers bij Faas Audiovisuele Dienstverlening

Lampless Beamer JFAD

Een beamer is als presentatiemiddel tegenwoordig niet meer weg te denken. Je vindt ze dan ook echt overal; van congreszaal tot klaslokaal, van beurs tot lezing. Het is een uitstekend middel om je verhaal kracht bij te zetten en houdt de toehoorders scherp.
De nieuwste beamers zijn compacte lichtgewichtjes die makkelijk in gebruik zijn en eenvoudig zijn aan te sluiten op je laptop. Er zijn ook modellen die draadloos kunnen worden aangestuurd. De mobiele beamers zijn er in allerlei soorten; bij Faas Audivisuele Dienstverlening B.V. vindt u alleen de crème de la crème uitvoeringen. Want wij doen geen concessies aan kwaliteit. En dat geldt ook voor projectoren die permanent en op een vaste plaats worden opgesteld.

De lamploze beamer

Het zal je maar gebeuren; je hebt een symposium en je beamer krijgt kuren. Of erger nog; de lamp begeeft het. Naast het ongemak krijg je dan ook nog eens te maken met een onverwachte kostenpost, want een beamerlamp is niet goedkoop.
Dit probleem behoort gelukkig tot de verleden tijd met de nieuwe beamers die uitgerust zijn met Laser Led-bron. Deze lichtbron garandeert 20.000 uren probleemloze projectie en in combinatie met het lage stroomverbruik wordt de aanschaf van zo’n beamer bijzonder aantrekkelijk.
De nieuwste beamers kunt u draadloos bedienen via de laptop, uw smartphone of zelfs uw iPad. Dat maakt presenteren een stuk leuker!

Lampless Beamer JFAD

Probleemloos presenteren doe je zo!

Beamers JFAD

Een beamer aanschaffen doe je niet klakkeloos; wij inventariseren graag uw eisen en wensen zodat wij u kunnen helpen bij de juiste keuze. Er zijn vele beamers voor vele toepassingen. Wij weten precies welke beamer u nodig heeft om een soepele en probleemloze voordracht te geven. Wij sturen u ook niet op weg zonder duidelijke instructie. Indien mogelijk installeren wij de beamer en stellen wij hem voor u in, zodat u alle tijd hebt voor de voorbereiding van uw presentatie.
Zo’n beamer van Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. gaat lang mee, dus heeft uw beamer een onderhoudsbeurt nodig, dan regelen wij dat.
Heeft u tijdelijk een beamer nodig, dan kunt u er een bij ons huren en krijgt u ook hier onze serviceverlening er gratis bij!

Bij Faas Audiovisuele Dienstverlening kunt u een beamer kopen of huren. Wij adviseren u graag welke beamer er bij uw presentatie past, zodat u zich kunt richten op een vlekkeloos verlopende bijeenkomst.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579