Banner JFAD

100v Omroepsystemen

Maximaal bereik met 100V omroepsystemen

100v Omroepsystemen JFAD

Omroepsystemen zijn al decennia in gebruik en nog dagelijks worden wij bewust of onbewust geinformeerd middels zo’n systeem. Denk maar eens aan treinstations, supermarkten of bijvoorbeeld een stadion. Zelfs met de techniek van nu is het omroepsysteem nog steeds niet weg te denken.
Bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. leveren wij omroepinstallaties op maat. Afhankelijk van de grootte van het gebouw en/of de te bereiken buitenomgeving stellen wij een omroepsysteem samen dat binnen gehoorafstand komt van iedereen die uw boodschap moet horen. Hiervoor gebruiken wij 100V apparatuur. Deze is uitermate geschikt voor bereik op lange afstanden zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van het geluid. Ander voordeel is dat je dunne bekabeling kunt gebruiken.

Luidsprekers voor binnen en buiten

Omroepsystemen zijn wat betreft bereik aan te passen aan elke situatie. Dit geldt ook voor de luidsprekers. Er zijn luidsprekers voor binnen en waterdichte versies voor buiten, de zgn. hoornluidsprekers. Over het algemeen zijn beide soorten niet ingesteld voor het afspelen van muziek. Ze zijn ingesteld op spraak, wat betekent dat hoge tonen en lage bassen nauwelijks worden weergegeven. Er zijn wel speakers die speciaal voor het afspelen van muziek geschikt zijn. Ook zijn er inbouw-luidsprekers leverbaar.
Wij kunnen ook mobiele omroepsystemen verzorgen, handig voor evenementen als een markt of een wielerronde.

100v Omroepsystemen JFAD

De bediening van het systeem

100v Omroepsystemen JFAD

Het bedienen van een omroepsysteem is zeer eenvoudig. Via een microfoon en eventueel met gebruik van een oortje of koptelefoon wordt met een druk op de knop de installatie ingeschakeld. De zender, ontvanger en versterkers worden door ons ingeregeld en luidsprekers door ons geplaatst. Gemak dient de mens!

Het installeren van een omroepsysteem kunt u met een gerust hart aan Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. overlaten. Naast de installatie kunnen wij het systeem ook voor u onderhouden. Bel ons gerust voor meer informatie.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579