Banner JFAD

Led schermen voor buiten

Led schermen voor buiten voor optimale zichtbaarheid

led schermen voor buiten JFAD

Led displays zijn uitermate geschikt om uw boodschap op opvallende wijze onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Wij kunnen deze schermen ook voor buiten leveren. Een standaard led scherm is niet geschikt om in de buitenlucht te functioneren. Ze worden daarom in een omlijsting geplaatst die de invloed van weersomstandigheden buiten sluit. Bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. zijn onze outdoor led schermen custom made. Zo kunt u zelf bepalen welk merk scherm u kiest uit onze A-merk collectie en met welke
afmeting. Ook de uitvoering van de kast waarin u het scherm geplaatst wilt zien, kunt u zelf bepalen. Van strak RVS tot een knalrode belijsting; alles is mogelijk.

De aansturing van uw digitale boodschap via een reclamebord buiten

Voor de vertoning van uw reclame, video’s of informatie wordt gebruik gemaakt van narrowcasting. U leest hier alles over onder het menu “narrowcasting”. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij uw reclame of informatie voor u verzorgen, zodat u alleen maar de schakelaar hoeft om te zetten. Overigens is het heel goed mogelijk een outdoor led scherm mobiel in te zetten. Wij kunnen de kast voorzien van een solide, verrijdbaar frame. Zo maakt u optimaal gebruik van uw reclamebord buiten en kunt u uw outdoor led scherm zelfs binnen plaatsen.

led schermen voor buiten JFAD

Weersomstandigheden hebben geen invloed op de kwaliteit van het beeld

led schermen voor buiten JFAD

Zonlicht op digitale displays kan bijzonder hinderlijk zijn. De lichtopbrengst van led schermen is echter dusdanig hoog dat onder alle omstandigheden de kwaliteit van het beeld haarscherp en de kleuren helder blijven.
Ook lage temperaturen deren onze led schermen voor buiten niet. De kast wordt verwarmd zodat bevriezing wordt uitgesloten. Ook regenwater, sneeuw of hagel doorstaan onze led schermen probleemloos.

Bij Faas Audiovisuele Dienstverlening kunt u een beamer kopen of huren. Wij adviseren u graag welke beamer er bij uw presentatie past, zodat u zich kunt richten op een vlekkeloos verlopende bijeenkomst.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579