Banner JFAD

Narrowcasting

Narrowcasting: zelf bepalen wie wat waar ziet

Narrowcasting JFAD

Narrowcasting is een vorm van informatievoorziening die op digitale of lcd-schermen wordt vertoond. Via narrowcasting kunt u zelf bepalen wie er wat ziet en waar dit wordt getoond via displays. Een voorbeeld is een scherm in een wachtkamer van een arts, waarop te zien is wanneer de praktijk is gesloten, wie de dienstdoende arts is etc., eventueel aangevuld met het laatste nieuws, reclame of informatie over vrijetijdsbesteding voor ouderen. Een ander voorbeeld is een scherm in de lobby van een hotel, waarop het bruidspaar wordt verwelkomd, het dagmenu staat vermeld en de weersberichten worden vertoond.

Hoe werkt narrowcasting

Narrowcasting (ook wel digital signage genoemd) bestaat al meerdere jaren, maar kwam vooral in opkomst toen de prijzen van plasmaschermen drastisch daalden. Hierdoor werd het medium toegankelijker voor gebruikers. Van narrowcasting wordt gretig gebruikt om reclame te maken. Tenslotte bepaalt u zelf wat u laat zien en dat uiteraard aan uw eigen doelgroep. Maar ook overheidsinstellingen hebben narrowcasting ontdekt en gebruiken deze voor het verstrekken van informatie.

De software die er nodig is, alsmede de lcd schermen waarop uw informatie of reclame wordt vertoond, kunnen geleverd worden door Faas Audiovisuele Dienstverlening. Wij werken met software van LeftClick en de software van TiC. Indien nodig verzorgen wij trainingen op maat. Ook kunnen wij de content kant-en-klaar bij u aanleveren.

Narrowcasting JFAD

Onbeperkte mogelijkheden

Narrowcasting JFAD

Dit medium is uitermate geschikt om uw doelgroep dat onder de aandacht te brengen wat u wilt. Dit kan ook verschillende informatie op verschillende locaties zijn op door u bepaalde tijden. In een showroom kunt u bepaalde artikelen onder de aandacht van uw klanten brengen, terwijl in de personeelskantine tijdens de lunchtijden informatie wordt verstrekt aan het personeel aangaande ontwikkelingen binnen het bedrijf. Maar ook zijn er mogelijkheden om schermen buiten te plaatsen. Leest u hierover alles onder het menu “ledschermen voor buiten”.

Laat u uitgebreid informeren over narrowcasting bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. in Westervoort. In onze showroom vindt u ook lcd-schermen voor binnen en buiten.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579