JFAD Banner

Service

De kracht van Faas Audiovisuele Diensten

Wij werken uitsluitend met merken die van hoge kwaliteit zijn. Dat is een bewuste keuze. Onze klanten rekenen op probleemloze oplossingen, dus stellen wij hoge eisen aan de producten die wij leveren. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de goede werking van de door ons geleverde apparatuur. Daarom is ons service level hoog.
Al onze servicemedewerkers zijn gediplomeerde AV-technici en kennen onze producten door een door. Bij grotere projecten zijn zij het die achter de schermen staan om technische calamiteiten te voorkomen. Onze hoogtechnologische apparatuur vraagt om gedegen kennis en in combinatie met onze uitstekende service is succes altijd gegarandeerd.

Installatie van apparatuur

Welke oplossing u bij Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. ook aanschaft, wij kunnen ervoor zorgen dat uw apparatuur goed wordt geïnstalleerd. Het is niet alleen belangrijk dat uw apparatuur op de juiste manier wordt aangesloten, maar ook de plaatsing van de randapparatuur is essentieel. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld luidsprekers, maar ook een beamer bij een smartboard.
Ook wanneer u audiovisuele middelen bij ons huurt, kunnen wij voor de installatie zorg dragen. In sommige gevallen hoort het installeren van apparatuur in de verhuur bij onze (gratis) serviceverlening. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een videowall of geluidsinstallatie incl. versterkers, speakers en microfoon.

Onderhoud aan onze producten

Wij adviseren u een onderhoudscontract af te sluiten voor de door ons geleverde apparatuur. Deze jaarlijkse check-up zorgt ervoor dat uw installatie in topconditie is en blijft. Dit onderhoud zal de levensduur van uw apparaat verhogen, zodat u er zo lang mogelijk en met veel plezier gebruik van kunt blijven maken.
Heeft u audiovisuele apparatuur die niet door ons is geleverd, maar wel om onderhoud vraagt, dan kunt u ook bij ons terecht.

Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. is specialist in specifiek klantgerichte oplossingen op het gebied van audiovisuele middelen. Hiervoor hebben wij AV-technici in ons team die uitstekende service verlenen door heel Nederland.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579