Over dit project

Nieuwe VR simulatieruimte voor opleidingen Stichting Brandweeronderwijs BOGO Hattem

Voor de trainingen van de brandweer wilde @BOGO in Hattem de simulatieruimte voor brandweeropleidingen in zijn geheel vernieuwen tot een ruimte waar meerdere cursisten tegelijk een cursus kunnen volgen op basis van simulatiesoftware. FAAS Audiovisuele Dienstverlening BV zorgde voor een totaaloplossing op maat.

Er zijn twee ruimtes volledig vernieuwd en aan elkaar gekoppeld. In de ene ruimte staat een @GreenDino rijsimulator die wordt gebruikt voor de rijopleiding. Vanaf een bureau met touchscreen wordt deze rijsimulator aangestuurd. In de andere ruimte staat een meekijk monitor voor de examinator waarop hij vier afzonderlijke simulaties kan beoordelen. Daarnaast hangt hier een videowall van drie schermen voor een optimale beleving. Ook staan er twee cursus desks waaraan per desk drie cursisten plaats kunnen nemen. Zij zien de simulatie op één van de twee grote schermen die aan de wand hangen. Zo kunnen er 6 cursisten op- en aanmerkingen geven terwijl een medecursist de rijsimulatie uitvoert op de @GreenDino rijsimulator in de naastgelegen ruimte.

Wilt u ook uw trainingen professionaliseren door middel van een modern ingerichte simulatieruimte? FAAS Audiovisuele Dienstverlening BV heeft de kennis om totaaloplossingen te bouwen. Geheel op maat en naar uw wens! Neem voor meer informatie contact op met FAAS Audiovisuele Dienstverlening BV.

j.faas@jfad.nl

 

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.
Call Now Button+31651124579